Skip to content
Politică

Firea, candidat la prezidențiale? Ce spune Primarul Capitalei

curentul.info

Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, a făcut precizări importante ce vizează viitorul său politic și funcția pe care țintește să o ocupe.

Concret, Gabriela Firea, în ciuda tuturor zvonurilor că ar candida la prezidențiale, a menționat că își va duce mandatul de primar la bun sfârșit și nimic nu o va abate din drum.

În ciuda încercărilor adversarilor politici de a-l minimaliza, etichetându-l ca simplu exercițiu de imagine, demersul meu a avut ca unică motivație respectul pentru bucureșteni și nu este menit să potențeze vreo candidatură a mea la alegerile europarlamentare sau prezidențiale, așa cum s-a tot speculat în ultima perioadă. Vreau să fie clar pentru toată lumea, îmi voi duce mandatul de primar la bun sfârșit și nimic nu mă va putea abate din acest drum”, a scris primarul Bucureștiului pe Facebook.

De asemenea, Gabriela Firea a declarat că mai sunt lucruri de făcut pentru București.

„Bineînțeles că nu am rezolvat toate problemele Bucureștiului, multe dintre ele cronicizate de-a lungul timpului, ne străduim zi de zi să găsim cele mai eficiente soluții, dar numai cineva rău intenționat sau care nu are contact cu realitățile din oraș poate spune că nu s-au făcut progrese. Sunt, totuși, primar general de doar doi ani, nu de 20, un termen mult prea scurt pentru ca proiectele și inițiativele noastre să fie finalizate”, a spus Firea.

Mai jos, postarea integrală a primarului:

„Am prezentat, succint, în ultimele zile, prin intermediul unor materiale video, ceea ce eu și echipa mea am realizat în primii doi ani de mandat, precum și proiectele pentru perioada următoare. Nu ne-am lăudat, ci doar am prezentat cu onestitate, lucrurile pe care le-am făcut în domeniile pe care noi le considerăm prioritare pentru București. Dacă nu am fi făcut asta, publicul ar fi luat contact doar cu așa-zisele bilanțuri făcute de opoziția din Consiliul General, în fapt doar niște atacuri politice, bazate pe distorsionări ale adevărului, informații scoase din context și afirmații tendențioase.
În ciuda încercărilor adversarilor politici de a-l minimaliza, etichetându-l ca simplu exercițiu de imagine, demersul meu a avut ca unică motivație respectul pentru bucureșteni și nu este menit să potențeze vreo candidatură a mea la alegerile europarlamentare sau prezidențiale, așa cum s-a tot speculat în ultima perioadă. Vreau să fie clar pentru toată lumea, îmi voi duce mandatul de primar la bun sfârșit și nimic nu mă va putea abate din acest drum.
Bineînțeles că nu am rezolvat toate problemele Bucureștiului, multe dintre ele cronicizate de-a lungul timpului, ne străduim zi de zi să găsim cele mai eficiente soluții, dar numai cineva rău intenționat sau care nu are contact cu realitățile din oraș poate spune că nu s-au făcut progrese. Sunt, totuși, primar general de doar doi ani, nu de 20, un termen mult prea scurt pentru ca proiectele și inițiativele noastre să fie finalizate.
Aș vrea să le mulțumesc pe această cale consilierilor generali de la PSD și ALDE, care și-au făcut cu onestitate și consecvență datoria față de bucureșteni în acești doi ani, precum și directorilor din Primărie, consilierilor și colaboratorilor mei, care mi-au fost alături în elaborarea, susținerea și implementarea proiectelor. Iar bucureștenilor le garantez că și în următorii doi ani voi munci zi-lumină pentru a obține rezultatele pe care le-am promis. Și, în ciuda tuturor piedicilor și amenințărilor, a pesimiștilor, adversarilor și detractorilor, le voi obține!”
, a postat Gabriela Firea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *