Skip to content
Politică

Firea comentează problema majorării salariilor demnitarilor: „Comunicarea președinției pe subiect a fost un pic bizară”

Într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Gabriela Firea, a abordat problema salarizării demnitarilor, considerând că „s-a făcut un joc incorect de către cei din jurul președintelui”.

De asemenea, Firea a subliniat că „s-a creat o problema de comunicare, în condițiile în care premierul a crezut ca a existat o discuție intre domnul Oprea și domnul Iohannis, iar domnul Oprea a crezut ca a fost un acord al premierului Ponta cu presedintele.” și a reconfirmat faptul că „salarizarea demnitarilor va fi în cele din urma reglementata împreuna cu restul salariilor din sectorul bugetar.”.

Redăm în întregime comunicatul de presă:

In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui

Salarizarea demnitarilor este o chestiune care se leaga de legea salarizarii din sectorul bugetar. Guvernul acest lucru l-a sustinut. In ceea ce priveste ordonanta despre care se discuta in aceste zile, pare sa fi fost totusi un joc incorect facut de cei din jurul presedintelui, care l-au impins pe acesta sa se delimiteze indirect de masura, prin consilieri, dupa ce a sustinut-o public inainte chiar de adoptarea in Guvern.

Tocmai de aceea s-a creat o problema de comunicare, in conditiile in care premierul a crezut ca a existat o discutie intre domnul Oprea si domnul Iohannis, iar domnul Oprea a crezut ca a fost un acord al premierului Ponta cu presedintele. Comunicarea presedintiei pe subiect a fost un pic bizara.

Salarizarea demnitarilor va fi in cele din urma reglementata impreuna cu restul salariilor din sectorul bugetar.”, a scris Gabriela Firea în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *