Skip to content
Politică

Firea denunță "nivelul josnic" la care poate ajunge ACL

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, denunță „nivelul josnic la care pot ajunge cei din ACL în campania electorală” prin „amenințările la adresa Anei Birchall”.

„După ce eu am fost amenințată, într-un mod josnic, pentru că am reacționat public la implicarea lui Klaus Iohannis în cazurile dubioase de adopții de copii, a venit rândul unei alte colege din PSD, deputatul PSD Ana Birchall, să fie amenințată, prin SMS, chiar în timpul unei emisiuni în care spunea, pe bună dreptate, că Iohannis trebuie să-și clarifice problemele pe care le are în justiție„, declară Gabriela Firea.

În opinia acesteia, „Klaus Iohannis trebuie să se dezică public de aceste acte de violență verbală la care sunt supuse în special femeile din PSD”.

Nu acceptăm să fim hărțuite pentru convingerile pe care le avem. Din teamă sau din lipsă de imaginație, susținătorii lui Iohannis găsesc de cuviință să ne amenințe în fel și chip cu obiectivul de a ne reduce la tăcere, le transmit că această strategie nu va funcționa” spune senatorul PSD.

Gabriela Firea susține că „amenințarea a devenit un mod de a face politică”.

Agresivitatea și ura pe care Băsescu a instituit-o în politica românească are rădăcini adânci și rezultă în acte de violență, în injurii și în amenințări pe care echipa lui Iohannis se pare că le consideră corecte. Ce dovadă mai bună există că Iohannis este continuatorul de drept al regimului Băsescu?” a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD.

Firea declară că PSD va reacționa ferm la astfel de acte și își exprimă încrederea că autoritățile statului îi vor găsi pe cei responsabili și îi vor pedepsi, relatează agerpres.ro.

O spun foarte clar. Nu acceptăm nici un fel de intimidare și nu ne speriem de amenințări anonime în această campanie. Îmi pare foarte rău că la 25 de ani de la Revoluție practicile securiste sunt un modus operandi al adversarilor noștri din ACL„, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

1 comentariu la “Firea denunță "nivelul josnic" la care poate ajunge ACL

  1. Pai DNA lucreaza pe o partea, legionarii stransi in jurul lui LIICENU pe de alta partea. Daca nu pot democratic, prin vot, apeleaza la violenta, nu mai este mult si se va auzi impuscaturi pe strazile Bucurestilui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *