PSnews

Ultima Oră

Firea, despre deszăpezirea Capitalei: Mi-am făcut datoria!

metropotam.ro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, despre modul în care se desfășoară deszăpezirea în București.

Aflată la Piața de Flori (Piața George Coșbuc) din cartierul Rahova, unde s-a prăbușit acoperișul fostei Fabrici de Bere Rahova, iar circulația a fost oprită, Firea a explicat cum autoritățile au intervenit pentru a remedia problema.

La ora scrierii acestei știri, circulația tramvaielor în zonă a fost reluată.

„Au fost din nefericere cele mai multe probleme noapta trecuta si spre dimineata. Cladirea e a fostei fabrici de bere Rahova. Cladirea e retrocedata unei persoane private din familia Bragadiru. S-a semnalat ca acoperisul s-a dezlipit spre perete. S-a trecut la procedura normala. Politia locala, ISU au intervenit, s-a imprejmuit zona, plus circulatia a fost intrerupta. Era in pericol pentru cetatenii care veneau pentru linia de tramvai. Ni s-a asigurat ca putem relua circulatia. In cateva momente se va ridica curentul pentru tramvai. Ce s-a întâmplat e un lucru nedorit. Nu pot fi controlate pentru ca se intampla spontan. Era mult mai important sa asiguram siguranta cetatenilor. Toata consola care este langa acoperis o sa fie indepartata. Am discutat cu reprezentantii ISU ca pe parcursul noptii sa se indepeparteze toata aceasta consonla care poate fi periculoasa”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă e mulțumită de modul în care s-a acționat pentru deszăpezirea Capitalei, edilul a explicat: „Intotdeauna e mai loc de mai bine. Sunt extrem de exigenta. Ce pot sa va asigur: planul nostru de deszapezire a fost aplicat asa cum l-am gandit in aceasta vara. Mi-am facut datoria, am avut nopti albe”.

Firea a precizat că jandarmeria, armata, sportivii și oamenii privați de libertate vor ajuta la deszăpezire: „Am vorbit cu ministrul Apararii si sunt multumita ca ne va sprijini cu militari, jandarmi, sportivi de la CSM pentru deszapeziri. Vom avea sprijim si de la persoanele private de libertate”.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi