Skip to content
Politică

Firea, despre protestele românilor: Este rezultatul politicii de sănătate publică aberantă ce se desfășoară acum în România

Inquam Photos/George Calin
" "

Senatoarea PSD Gabriela Firea a reacționat, duminică, în direct la România TV, după ce a văzut românii care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor anti-COVID.

„Este rezultatul politicii de sănătate publică aberantă ce se desfășoară acum în România. Măsurile noastre nu au ținut cont de viața cetățenilor. Aceste reguli impuse, cu închiderea țării seara și în week-end, nu determină decât o îngrijorare a românilor pentru ziua de mâine. Sunt îngrijorați de o posibilă contaminare, dar și de faptul că nu vor mai avea ce să pună pe masă copiilor.

" "
" "

Ați văzut ce s-a întâmplat? În momentul în care se închid mai devreme supermarketurile, se produce aglomerație.

Nu sunt o adeptă a ieșirii în stradă pentru a ne găsi dreptatea, dar acești oameni nu mai au încotro. Se gândesc că rămân iar fără locuri de muncă.

Solicitarea de demisie pentru domnul Arafat. Dumnealui este pus să iasă în față să spună măsuri, dar deciziile sunt la Guvern, la Cîțu.

Nu va inceta sub nici o formă contaminarea dacă se închide tot atât de devreme. Guvernanților nu le pasă de români„, a spus Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *