Skip to content
București

Firea dezvăluie cum va arăta Capitala în perioada sărbătorilor

click.ro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, programul manifestărilor care vor avea loc la București în perioada sărbătorilor de iarnă, precizând că vor fi organizate evenimente în mai multe zone de interes, urmând ca Centrul Vechi să fie împodobit „în mod deosebit”, iar spectacolul de Revelion și focul de artificii să aibă loc în Piața Revoluției.

„În Centrul Vechi este primul în an în care, după ce m-am întâlnit cu oamenii de afaceri care activează acolo, împreună organizăm sărbătorile din această zonă de patrimoniu. Acest obiectiv turistic va fi împodobit în mod deosebit în acest an și, în premieră, toate cafenelele, restaurantele vor avea voie să iasă în fața lor cu produse tradiționale. (…) La Ateneu, în Piața Enescu vom avea încă o zonă de atracție (…), un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundația Renașterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România ca un mic gest de prețuire pentru ele și ca o atragere a atenției să aibă grijă de sănătatea lor”, a declarat Firea, potrivit postului de televiziune Digi 24.

În ceea ce privește Revelionul, primarul general al Capitalei a arătat că va consta într-un „spectacol amplu de artificii” în zona Piața Enescu, care se va uni cu Piața Revoluției rezultând o zonă cu o capacitate de peste 50.000 de persoane. Gabriela Firea a explicat că este vorba de un nou concept de abordare a evenimentelor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiind vorba de patru zone de atracție și nu doar de una singură, ca până acum.

Potrivit edilului, pe lângă Piața Revoluției și Centrul Vechi, evenimente vor mai fi organizate la Universitate și în Piața Constituției. „Pe lângă Universitate, unde în continuare vom organiza evenimente și vom avea brad împodobit și posibilitatea de a se achiziționa cadouri de Crăciun, dulciuri și de a organiza spectacole, (…) la Piața Constituției vom avea peste 120 de căsuțe unde se vor vinde produse tradiționale, un patinoar în aer liber, casa lui Moș Crăciun, renii lui Moș Crăciun, foarte multe zone, terase pentru ca bucureștenii și turiștii să se simtă exact ca la Viena sau mai bine”, a adăugat Firea.

 

1 comentariu la “Firea dezvăluie cum va arăta Capitala în perioada sărbătorilor

  1. HAI CA NE DAI CU BUSUIOCUL MADAME FIREA. MIE , UNA, IMI PRODUCI GREATA CAND TE VAD CUM INCERCI SA PARI SERIOASA SI CHIPURILE CEA MAI CINSTITA. DACA TE-AI MARITAT IMEDIAT DUPA MOARTEA SOTULUI E CLAR CAT DE MORALA ESTI.SI LASA-NE CU ANTENA 3 CARE ITI FACE RECLAMA TOATA ZIUA TIE SI LUI DRAGNEA, PONTA , ETC. IN GENERAL PSD-ISTILOR. HELLO DOMNU GADEA, CREZI CA NU VEDEM CUM TE ZBATI SA LE FACI CAMPANIE PSD-ISTILOR? MAMA MEA CARE ARE 80 DE ANI SI DE ACEEASI CREDINTA CU TINE NU INTELEGE CUM TU, GADEA, NU VREI SA AI DREPTATE IN TARA TA SI SA-I VEZI LA PUSCARIE PE TOTI BORFASII. SI NICI EU NU INTELEG DE CE TE-AI SCHIMBAT PESTE NOAPTE SI AI PREFERINTE DE STANGA. SA FII SANATOS SI SA-TI DEA DZEU TOT CE VISEAZA FIREA SA FACA IN BUCURESTI. AMIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *