Skip to content
Politică

Firea, după declaraţiile lui Cîţu despre bugetul Capitalei: Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR PLUS!

Inquam Photos / George Călin

Senatorul PSD Gabriela Firea, primar al Capitalei în mandatul 2016-2020, a comentat declaraţiile făcute de către premierul Cîţu pe seama bugetului Bucureştiului.

„Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR/Plus! 6 luni a durat mirajul ‘dreptei unite’! Exact cu asta au manipulat bucurestenii: că sunt la guvernare si vor ajuta cu bani si proiecte Capitala! Că, dacă sunt eu primar, nu sprijină Bucureştiul!

Dar, dacă e ales primarul lor, va curge lapte si miere! După jumātate de an, bucureştenii primesc fiere şi de la primar, şi de la guvern! Păcat de atâtea proiecte începute şi abandonate! Ar trebui să le fie ruşine pentru toate minciunile spuse în campanie!”, transmite Gabriela Firea.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi, că ”este foarte important să avem un buget cât mai repede la Bucureşti” şi a anunţat că ”bugetul naţional nu va susţine un derapaj la Bucureşti” care să ducă la cheltuieli mai mari. Cîţu a anunţat, de asemenea, că a lucrat cu primarul general la realizarea bugetului Capitalei.

Am avut discuţii şi cu domul primar general (…) am construit bugetul anul acesta împreună. Este foarte imprtant să avem un buget cât mai repede la Bucureşti. Mesajul meu este clar: nu vom susţine de la bugetul naţional întârzieri care să ducă la  incapacităţi de plată şi  apoi să plătim mai mult. Bugetul naţional nu va susţine un derapaj la Bucureşti. Sunt sigur că vor găsi o soluţie cât mai rapid la Bucureşti”, a spus premierul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *