Skip to content
București

Firea, explicații despre blocajul din trafic provocat în urma furtunii

nineoclock.ro
" "

Primarul Capitalei Gabriela Firea a oferit detalii despre blocarea traficului care s-a produs în urma avertismentelor legate de furtuna ce a avut loc miercuri seara în București.

Gabriela Firea a precizat că este de preferat să se stea mai mult în trafic, dar să se prevină un dezastru de genul celui care a avut loc în Timișoara.

" "
" "

Noi am primit informare din partea ANM că, în această seară, începând cu ora 17, vor fi fenomene meteo extreme aşa că am luat toate măsurile necesare conform protocolului. Nu am avut intenţia să inducem panică în rândul populaţiei, ci doar să luăm măsurile legale. Prefer să stăm o ora-două în trafic, dar se prevenim o tragedie de genul celei petrecute în Timişoara„, a declarat Firea la Antena 3, potrivit evz.ro

Gabriela Firea a ținut, de asemenea, să ofere explicații privitoare la bărbatul care a murit după ce a fost lovit de un copac în timpul furtunii.

Sunt în legătură directă cu cei de la ANM şi cu specialiştii. Nu facem glume şi nu putem spune că nu se întâmplă la noi. Avem o lege, de aceea am decis ca orele de la şcoală să se termine la ora 17:00. În această noapte se consumă efectele ciclonului. Sunt şi oameni politici care politizează ciclonul şi furtuna. Acum ar trebui să fim cu toţii uniţi şi să nu fie victime. Autoritatea locală a fost conform cu legislaţia şi suntem acuzaţi că am indus panică. Nu este aşa, noi doar am informat„, a mai spus Firea

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *