Skip to content
" "
București

Firea, facilitate pentru medicii care vor să lucreze în spitalele din București

Laurențiu Pințoi
" "

Primăria Capitalei le dă o veste bună medicilor care vor să își desfășoare activitatea la spitalele din București.

Concret, Primăria Capitalei a anunțat că va achiziționa aproximativ 600 de unități locative pentru medicii care vor să își desfășoare activitatea la spitalele aflate în administrarea primăriei, informează Evz.ro.

„Primăria Municipiului Bucureşti intenţionează să achiziţioneze un număr de 600 de unităţi locative pentru personalul medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB). Achiziţionarea locuinţelor de serviciu vine că urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuinţe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB”, a anunțat PMB.

Primele 100 de unități locative vor fi achiziționate până la sfârșitul lunii iunie, conform planului ce cuprinde mai multe etape.

„În prima etapă, până la sfârşitul lunii iunie, vor fi achiziţionate 100 de unităţi locative, respectiv 10 unităţi locative cu o cameră, 70 de unităţi locative cu două camere şi 20 de unităţi locative cu trei camere”, mai este menționat în comunicat.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *