Skip to content
Politică

Firea îl acuză de lașitate pe Klaus Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, îl atacă dur pe Klaus Iohannis. Aceasta a declarat, luni, că refuzul dezbaterilor electorale ne demonstrează defapt lașitatea prezidențiabilului.

„In cazul in care domnul Klaus Iohannis refuza dezbaterile electorale propuse de premierul Victor Ponta, iar in acelasi timp refuza sa isi mandateze echipa sa discute cu televiziunile, inseamna ca asistam la o confirmare a lasitatii candidatului ACL.”, a declarat Gabriela Firea.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PSD este de părere că prezidențiabilul ar trebui să înceteze să se mai ascundă în spatele comunicatelor.

„Daca domnul Klaus Iohannis chiar isi doreste cu adevarat sa existe dezbateri electorale in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si nu lanseaza doar minciuni de fatada, atunci ar trebui sa si actioneze in sensul acesta, nu doar sa se ascunda in spatele unor comunicate de presa.”, a adăugat Gabriela Firea.

Nu în ultimul rând, Gabriela Firea a declarat că românii așteaptă din partea prezidențiabilului fapte concrete, nu vorbe în vânt.

„Echipa domnului Victor Ponta a transmis deja invitatii generale televiziunilor, iar detaliile – zilele, orele, subiectele – au fost decise de catre acestea, nu de catre alte parti. Atat echipa lui Victor Ponta, cat si romanii cu drept de vot asteapta din partea lui Klaus Iohannis o actiune concreta, care sa arate ca nu este las si ca nu fuge de confruntari.”, a conchis Gabriela Firea.

1 comentariu la “Firea îl acuză de lașitate pe Klaus Iohannis

  1. Va sa zică, după ţaţa Firea, lucrurile stau în felul următor:

    Trebuie să vii la noi la haznaua 3 şi stai să te scuipăm şi pe faţă şi pe dos şi cum avem chef
    Dacă nu, dai dovadă de laşitate

    Mă mir că nu a propus ca dezbaterea finală să aibă loc în primăria lui pandele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *