Skip to content
Politică

Firea îl taxează dur pe Ponta: Îi aduc aminte că am fost unul din colaboratorii săi!

nineoclock.ro

Gabriela Firea, primarul Capitalei, îi răspunde lui Victor Ponta, luni, la postul de televiziune Antena 3, după ce fostul premier a scris pe Facebook că aceasta se comportă așa cum o făcea Traian Băsescu.

Citiți și Barca PSD începe să ia apă? Ponta arată asemănarea dintre Firea și Băsescu

”Sub nicio formă nu-i voi răspunde domnului Ponta cu aceeași monedă, ironizându-l, jignindu-l sau comparându-l cu vreun personaj politic, cred în politica faptelor bune pentru oameni și mai puțin în duelul televizat sau de pe Facebook, îi aduc totuși aminte că am fost unul din colaboratorii săi cei mai fideli, apropiați și care a făcut campanie electorală din tot sufletul la prezidențiale, este păcat că dl Victor Ponta a ajuns să pună semnul egal între mine și un fost președinte, este păcat că domnul Victor Ponta nu a avut răbdare să citească monitorizarea declarațiilor mele și poate s-a luat după zvonuri”,  a spus Gabriela Firea la Antena 3.

1 comentariu la “Firea îl taxează dur pe Ponta: Îi aduc aminte că am fost unul din colaboratorii săi!

  1. NESIMTITITA. VIZIONATI SCENELE IN CARE ACEASTA II SPALA PANTOFII LUI PONTA LA ALEGERI, CAND MINTEA CU NERUSINARE CA LA SECTIILE DE VOTARE, AMPLASATE DE EI UNDE NU ERA NICI UN ROMAN, SUNT LIBERE ,DESI IN ALTE ZONE AU RAMAS ROMANI CARE NU AU REUSIT SA VOTEZE, CAND SE UMILIEA CA SA II CURETE PANTOFII ACESTUIA. ACUM DA IN VILEAG ADEVARATELE MIZERII. CAT DE NESIMTIT TREBUIE SA FII CA SA FACI ASTA?????? ACEASTA INDIVIDA CARE ARE UN TRECUT DUBIOS, CARE NU A STIUT SA DEA EDUCATIE UNUI COPIL , A INCERCAT, TOT DIN CAUZA NESIMTIRII, SA NE DEA LECTII DESPRE ASTA. ACEASTA INDIVIDA CARE SI-A BATUT JOC DE TINERII CARE PROTESTAU IN STRADA CU -REZIST- (EA SI VASILEASCA NU O POT FACE DECAT LA COAFOR), ACEASTA INDIVIDA CAREIA NU I-A PASAT DE MOARTEA LUI IONUT MUSCAT DE CAINI, DE MOARTEA AUREI IN ACCIDENTUL ABVIATIC, DE MOARTEA CELOR DE LA COLECTIV…. DOAR PENTRU CA TREBUIA SA IL APERE PE PONTA. OARE EA A NASCUT CU ADEVARAT AECESTI COPII PE CARE II ARE???? CA MAMA NU E.NU AVEM NICI O SFIIALA CA AM IDENTIFICAT PSD, CU MULT TIMP IN URMA , CA DICTATOR ,MINCINOS , HOT, CRETIN ETC PTR. CA IATA DOVEZILE AU IESIT LA IVEALA. ASTIA NU POT LUCRA DECAT NOAPTEA CA HOTII. DEALTFEL O GROAZA DE PROBLEME AU FOST AMANATE PTR. CA NU AU TIMP, ACUM AU TIMP SA SE INTRUNEASCA NUMAI NOAPTE PTR. MAGARIILE LOR. NU VOM UITA NICICAND MARTEA NEAGRA. NESIMTITI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *