Skip to content
Politică

Firea, ironii la adresa liberalilor: Un partid istoric, care pretinde că e pe valul politic în urma prezidenţialelor, nu are candidat la Primăria Capitalei

Inquam Photos / George Călin

Actualul primar general al Bucureştiului, Gabriela Firea, susţine că este „o jignire” la adresa românilor faptul că PNL se concentrează exclusiv pe alegerile pentru Primăria Capitalei, ea afirmând că există o ambiţie politică, iar PNL priveşte Primăria Capitalei „ca pe un trofeu”, remarcând însă că ”un partid istoric”, care pretinde că e pe valul politic în urma alegerilor prezidenţiale nu are candidat la Primăria Capitalei.

„Constatăm faptul că un partid istoric, mă refer la PNL  (…) care pretinde că e pe valul politic în urma alegerilor prezidenţiale, nu are candidat la Primăria Capitalei. De altfel, cred că este şi o jignire faţă de toţi românii pentru că preocuparea PNL este doar pentru Bucureşti, asta înseamnă că abandonează întreaga ţară şi este o ambiţie politică pe care o are PNL, aceea , cum spun ei, ”să o batem pe Gabriela Firea”. (…) Este, repet, o ambiţie politică, o ambiţie electorală, ei privesc Primăria Capitalei ca un trofeu şi nu se gândesc ce trebuie să comunice pentru bucureşteni, ce trebuie să rezolve. Nu au un astfel un proiect nu au un program (..) ei nu spun «vom face aşa»”, a afirmat actualul primar general al Capitalei duminică, la Antena 3, potrivit News.ro.

Actualul edil susţine că i-au fost acuzaţii fără dovezi, catalogându-le drept „vorbe goale” şi spune că se aşteaptă la dezbateri, nu la atacuri şi la declaraţii politice.

„Declaraţiile politice nu ţin de foame, nu rezolvă ţevi vechi şi sparte de zeci de ani, nici transportul în comun pe care l-am găsit la pământ”, spune Firea.

Întrebată dacă este mulţumită de cum arată Capitala, Gabriela Firea a spus că „totdeauna este loc şi mai bine (…), problemele niciodată nu se sfârşesc”.

Ea a ţinut să sublinieze că a preluat conducerea Primăriei Capitalei „acum 3 ani  jumătate, nu acum 30 de ani” arătând că i se reproşează ei ce nu s-a făcut în ultimele trei decenii în Bucureşti.

Gabriela Firea a mai spus că „sub nicio formă” nu va desfiinţa gardurile amplasate pe mijlocul unor bulevarde, în jurul staţiilor de tramvai, spunând că acestea „sunt foarte utile”.

PNL a anunţat săptămâna acestea susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *