Skip to content
Politică

Firea, la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă: Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte

Inquam Photos / George Calin

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a spus, sâmbătă, participanţilor la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale, să nu fie trişti. „Ce nu te doboară te întăreşte”, a afirmat ea.

„Nu fiţi trişti! Ce nu te doboară te întăreşte. (…) Sub nicio formă nu vom permite ca noi să devenim mici, pentru că PSD înseamnă România”, le-a spus Gabriela Firea sutelor de membri şi simpatizanţi prezenţi la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă, care are loc sâmbătă la Romexpo.
Ea a arătat că PSD a trecut prin multe, dar de fiecare dată şi-a revenit, întorcându-se la popor.
Gabriela Firea i-a criticat pe opozanţii PSD.
„Cu cine doreşte preşedintele României să o înlocuiască pe doamna preşedinte, pe doamna premier? Cu un om de casă care atunci când a fost ministrul Transporturilor nu a construit niciun km de autostradă!”, a spus Firea.
Firea l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că „este foarte bun prieten cu verbul a pleca”, arătând că acesta „pleacă” foarte mult în străinătate şi „pleacă” foarte mult capul.
Firea a criticat şi USR, arătând că în Bucureşti USR este „condus de oameni care au făcut poliţie politică” şi susţinând că „ăştia-s oamenii de tip nou”.
Primarul general a spus că „avem nevoie de un preşedinte cu normă întreagă, nu în concedii şi week-enduri prelungite”.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *