Skip to content
Politică

Firea, la momentul adevărului: pe cine ar fi vrut Dragnea candidat PSD la prezidențiale

flux24.ro
" "

Edilul Capitalei Gabriela Firea, invitată luni seara la postul de televiziune Digi 24, a vorbit despre planurile lui Liviu Dragnea privind alegerile prezidențiale.

Astfel, primarul a susținut că liderul PSD i-a spus că ea poate fi un candidat la alegerile prezidențiale, dacă el nu poate candida „din motive juridice”.

" "
" "

„Eu am avut mai multe discuții cu domnul Dragnea referitoare la acest subiect. Acum, dacă ne tot spunem și public anumite lucruri, sunt datoare românilor să fac anumite afirmații. Domnul Dragnea mi-a spus în câteva rânduri că, dacă domnia sa nu va putea candida din cauza unor motive juridice, eu sunt un prezidențiabil. Și am spus și personal, între patru ochi, și cu martori, că eu nu sunt un prezidențiabil pentru simplul motiv că nu doresc să fiu un prezidențiabil. Chiar dacă dumnealui în aceste zile nu mai crede, dar sper să-și recapete încrederea în seriozitatea mea, sunt un om care dacă a promis că duce la bun sfârșit proiectele început chiar nu se joacă cu vorbele. Și dacă am promis bucureștenilor o viață un pic mai bună măcar… dacă revoluția în trafic promisă de mână cu domnul Dragnea poate că nu o vom reuși, eu încă mai am această încredere că vom reuși să finalizăm și centura ocolitoare a Capitalei, și extralărgirile și supralărgirile pe care le-am început, și podurile și pasajele începute”, a dezvăluit Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *