Skip to content
Politică

Firea: Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea

Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, consideră că lockdown-ul nu reduce infectarea atât de mult ca testarea, aducând în atenţie faptul că anul trecut acşiunea sa de testare în masă a bucureştenilor fost blocată de autorităţi.

Închideti oamenii în case, îi speriati, îi abrutizati, ca sā vā acoperiti incompetenta crasā! Si lipsa oricārui sentiment de grijā fata de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea si tratarea pozitivilor! E dovedit stiintific!

Anul trecut, impreuna cu primarii celor 6 sectoare, am incercat, cu disperare aproape, sa realizam testarea extinsā a bucurestenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea sa ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP. Oricine și pentru orice motiv, dacă voia să intre în grațiile guvernanților, înjura “testarea lui Firea”!  “Nu știu ce obiectiv științific are testarea doamnei Firea”, declara dr. Adriana Pistol, șefa Comisiei Naționale pentru managementul COVID-19”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

Ea consideră că ultimele restricţii impuse de autorităţi sunt măsuri “inumane”:

Păi, cred că voiam să aflăm dacă există viață pe Marte, nu v-ați dat seama, dna dr. Pistol? Care si acum gestionati pandemia cu māsuri inumane!

În tot acest timp, Dr Arafat tācea filosofic. Sā nu supere sefii.

Premierul Orban a înțeles, însă, și i-a schimbat urgent pe ministrul Sănătății, dr. Costache și pe dr Cercel, doar pentru ca sustineau aceasta testare salvatoare de vieti omenesti!

A propos, dna dr. Pistol, dl dr. Tătaru, vă lăudați că în septembrie 2020 vom avea rezultatele studiului national realizat de MS privind seroprevalența…sau era tot praf în ochi?…de pe Marte?

Dar adevarul intotdeauna iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu!

Testarea extinsā reduce cu 50% infectarea, lockdown-ul doar cu 30%, titreaza presa europeanā!

Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Asta după ce întreaga presă de pe întreaga planetă scrie de peste un an despre cât de importantă e testarea.

Iar ministrul Sanatatii comenteaza cu nonsalanta pe Facebook ca cifrele privind testarea au fost masluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!

Treziti-va! Treziti-vă, voi, toți guvernantii care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți!

Treziti-vă și munciți! Românii trebuie respectați! Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor! Şi dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook! #NuLePasāDeOamenii #AscundIncompetentaLor #GuvernareÎmpotrivaOamenilor”, a mai scris Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *