Skip to content
București

Firea, luată în colimator de greii PSD. Europarlamentar: E haos!

www.ziuaconstanta.ro

Lupta internă din PSD și ambițiile unor nume noi ajunse în funcții de conducere, așa cum sunt premierul Sorin Grindeanu și primarul general Gabriela Firea, stârnesc reacții din partea unor grei cu vechime in tabăra social-democraților.

Dacă în acest moment, meciul Dragnea-Grindeanu este de notorietate publică, Gabriela Firea a părut să nu trezească, până acum, reacții dure din partea colegilor săi, în ciuda ambițiilor de a ocupa o poziție cât mai înaltă în ierarhia PSD și de a candida la alegerile prezidențiale din 2019.

O replică acidă de ultim moment, sosită din partea europarlamentarului Ioan Mircea Pașcu, ar putea să îi taie elanul primarului Firea de a se avânta într-o bătălie pentru putere în partid, în conmdițiile în care și alți membri PSD din vechea gardă pot ținti aceleași poziții.

„Dna Primar General putea să găsească o altă modalitate de a-și diminua artificial popularitatea și a-și reasigura astfel adversarii că nu contează în alegerile prezidențiale din 2019, decât să sufoce și mai mult circulația – și așa congestionată – pe marile artere, prin marcarea cu stâlpi a unei benzi pentru transportul în comun!? Va fi haos în circulația bucureșteană, care și așa este sufocată!”, a scris Pașcu pe contul său de Facebook, citat de inpolitics.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *