Skip to content
Politică

Firea, mesaj tranşant: Fără oameni care folosesc partidul ca trambulină personală și dezertează când echipa are nevoie de ei

Inquam Photos/Octav Ganea

Senatorul PSD Gabriela Firea atrage atenţia că partidul său trebuie să facă în continuare opoziţie în interesul cetăţenilor, cu oameni respectabili şi competenţi şi care să nu dezerteze când echipa are nevoie de ei.

Interesul românilor este să-i apărăm de o guvernare incompetentă. Interesul partidului este să rămână alături de oameni, să le apărăm drepturile. Prioritatea noastră este opoziţia în interesul cetăţenilor.

Categoric, trebuie să ne pregătim şi pentru examenele din 2024, când vor fi 4 tipuri de alegeri: locale, europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale. Dar cu oameni respectabili, competenţi, loiali, de cursă lungă. Şi care nu folosesc partidul ca pe o trambulină personală, după care, când echipa are nevoie de ei, aleg să dezerteze.

Voi spune şi alte lucruri în interiorul partidului, în forurile de conducere, aşa cum trebuie să procedeze orice politician respectabil. Nu vreau să dau apă la moară celor care speculează că în PSD sunt tensiuni„, precizează într-un comunicat fostul edil al Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *