Skip to content
București

Firea: Nimic nu se face în Bucureşti. Foştii aliaţi ai Primarului General spun că-l cheamă, de fapt, NIMICuşor Dan. Plângere penală la DIICOT pentru nerespectarea legii

Facebook

Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat că foştii aliaţi ai lui Nicuşor Dan au realizat că de fapt îl cheamă NIMICuşor Dan, pentru că în Bucureşti nu se face „nimic” de când şi-a preluat mandatul.

NIMIC nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitalei! NIMIC! Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, NIMICuşor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns„, a scris Gabriela Firea marţi, pe Facebook.

Ea susţine că în Primăria Capitalei nu se semnează documente şi că un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă nerespectarea legii în instituţie.

Termenul legal s-a depăşit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta. Până şi foştii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolenţă. Un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aş fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era„, a ai scris Firea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *