Skip to content
Politică

Firea nu se lasă, încearcă să-i implice pe toți pesediștii în cruciada sa

unica.ro

Gabriela Firea nu înțelege cum de a ajuns PSD, în premieră, să nu poată avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale și crede că acest mister ar trebui să-i preocupe pe toți pesediștii. Asta după ce Liviu Dragnea a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 şi a spus că s-ar putea să existe un candidat comun PSD-ALDE, respectiv Călin Popescu Tăriceanu.

Firea susține că ar trebui făcută o analiză internă în PSD pentru a se vedea de ce social-democraţii nu pot avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Afirmaţiile Gabrielei Firea vin în contextul în care Liviu Dragnea a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 şi a spus că s-ar putea să existe un candidat comun PSD-ALDE, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, potrivit news.ro.

Vreau să-mi duc la bun sfârşit proiectele pentru Capitală. Nu este cazul acum, nu este nici momentul, vreau să-mi duc la bun sfârşit mandatul şi dacă voi considera şi bucureştenii simt acest lucru, poate că voi candida şi la un al doilea mandat. Pentru Palatul Cotroceni, eu am înţeles ieri că domnul Dragnea nu mai doreşte să candideze şi îl susţine pe domnul Tăriceanu. Este un om foarte potrivit pentru funcţia de preşedinte, profund democrat, îl voi vota cu mare drag. Dar atrag atenţia asupra faptului că ar trebui făcută o analiză internă de ce a ajuns marele partid PSD în situaţia de a nu avea candidat la preşedinţie. Este un mare semn de întrebare, pentru că niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva”, susține Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *