Skip to content
București

Firea o comite din nou. Elevii și profesorii sunt revoltați

gabriela-firea.ro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, produce revoltă în rândul directorilor liceelor din Capitală. Directorii alături de părinți și elevi s-au revoltat după ce Firea a interzis paradele absolvenților.

“De o lună încoace pregătim acest final de an. Să spun la 250 de copii și părinților lor că parada nu se mai face, deși se organizează de niște ani, mi se pare aberant”, a declarat Silvia Mușătoriu, director al Colegiului Național Gh. Șincai, potrivit b1

Dacă n-a deranjat până acum, n-au fost reclamați. Era mai mult pentru noi. Era foarte frumos că au terminat, nu deranja pe nimeni.

Nu mi se pare că e corect dacă noi și liceul Caragiale nu avem voie. N-am deranjat pe nimeni, traficul sau pietonii pietoni, Nu știu care e problema”, a adăugat aceasta.

Silvia Muşătoiu, directoarea colegiului Naţional Gheorghe Şincai a afirmat că a obținut acordul de principiu de la Poliția Rutieră a Capitalei pentru organizarea Paradei Absolvenților de la Piaţa Unirii până la Şincai. Însă, ieri, cu două zile înainte de organizarea  paradei, când s-a întrunit comisia de specialitate din cadrul primăriei, a avut parte de o surpriză neplăcută.

“Concluzia a fost că această paradă se poate organiza doar pe trotuar. Cum anume să mergi pe trotuar cu 250 de elevi? Nu știu având în vedere că pe trotuarele care mărginesc bulevardul Cantemir sunt mașini și în unele zone se lucrează.

Protocolul acesta nu ni s-a înaintat nici semnat, nici nesemnat. Avea niște ștampile fără nicio semnătura în condițiile în care era cerut de o lună”, mai spune Mușătoiu.

1 comentariu la “Firea o comite din nou. Elevii și profesorii sunt revoltați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *