Skip to content
Politică

Firea pune tunurile pe Orban şi Nicuşor Dan: Azi noapte nu se putea respira în București!

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat marţi după ce în Bucureşti și zonele limitrofe, nu se mai putea respira din cauza poluării.

Ea le cere în mod ironic premierului Ludovic Orban şi noului primar Nicuşor Dan să meargă în “vizite de lucru”, să vadă care este problema aşa cum făceau în perioada mandatului său.

" "
" "

Noaptea trecuta, in Bucuresti! Ministrul mediului doarme! Primarul asteapta mesajul scris de consultanti. Premierul isi face freza! E dimineata! Niciun comandament, nicio masura, nicio explicatie! Unde e transparenta promisa oamenilor? Unde sunt solutiile?

De ce nu se putea respira acum cateva ore? Ce s-a mai ars? Ceva păcura la CET-urile Ministerului Energiei? Ceva deseuri necontrolate prin cartiere sau in zona limitrofa? Trafic rutier nu este noaptea! Deci, s-a produs iar un abuz, o ilegalitate! Alo, Garda de Mediu!! Orban, nu mergi in vizita de lucru? Nu-ti faci campanie pe la gropile de gunoi? Pe la CET-urile în care nu ai investit niciun leu? Cu Nicusor de mână, fireste! Plimbat de tine în lesă! Să te lipesti de procente! Nu vă e rusine de oameni? Propagandă si iar propagandă! Nicio actiune concreta! Zero munca! Totul pentru poze! Aveti toate parghiile : presedinte, premier, ministri, primari, institutii! Cine vă impiedica? A, da! Fi-rea… Pe-se-de!

Munciti, veniti cu solutii! De asta v-au ales oamenii! Nu să vă plimbati pe la obiectivele realizate de Firea si echipa ei, pentru care nu ati facut altceva decat vot contra în Consiliu, blocaj si boicot!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *