Skip to content
București

Firea s-a pus în mişcare după focul din Bamboo: vrea LISTA COMPLETĂ

romaniatv.net

Primarul general al Bucureştilor Gabriela Firea s-a pus în mişcare după incendiul care a mistuit clubul Bamboo din Capitală.

Este vorba despre lista localurilor din oraş, edilul urmărind să vadă câte dintre acestea au autorizaţie de funcţionare, potrivit Mediafax.

„Cele şase primării de sector avizează funcţionarea cluburilor sau a altor activităţi de alimentaţie publică, restaurante, barururi, cafenele şi cluburi. I-am rugat şi eu pe primarii de sectoare să îmi facă o informare în ceea ce priveşte numărul cluburilor şi restaurantelor de pe raza sectorului respectiv, să vedem câte au autorizaţie de funcţionare şi care nu şi câte funcţionează pe ordonanţa lui Cioloş şi anume pe propria răspundere”, a spus marţi Gabriela Firea.

Edilul Capitalei condamnă răgazul pe care fostul premier Dacian Cioloş l-a oferit proprietarilor de localuri pentru ca aceştia să-şi poată rezolva documentaţia necesară obţinerii autorizaţiei.

„Această ordonanaţă a ajutat, într-un fel, mediul de afaceri pentru a îşi desfăşura activitatea pînă la obţinerea tuturor avizelor, dar au pus, pe de altă parte, în pericol pe tinerii care au mers la aceste cluburi şi ei nu au nevoie să ştie dacă un club la care merg are sau nu acreditare, dacă are toate avizele necesare, toate autorizaţiile necesare. Nu este normal aşa ceva şi cred că trebuie să privim cu foarte mare responsabiliate toate aceste proceduri atâta vreme cât viaţa oamenilor poate fi pusă în pericol”, a detaliat primarul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *