Skip to content
Politică

Firea să ia aminte! Primărie PSD de municipiu, ȚEPUITĂ chiar de propria firmă

indraznestesacrezi.ro

Citiți în cele ce urmează despre un caz care i-ar putea servi drept luare-aminte edilului general din București, Gabriela Firea (cunoscută pentru cele 22 de societăți înființate în subordinea PMB): o primărie PSD de municipiu a fost ȚEPUITĂ chiar de către propria firmă.

Pe 17 august 2017, municipiul Bacău (prin primarul social-democrat Cosmin Necula) a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva debitoarei CENTRUL DE AFACERI ŞI EXPOZIŢIONAL BACĂU SA (CUI: 28527591), invocând o creanţă de 3.016.076 lei. Mai mult: creditoarea (Primăria Bacău) susţine că „au fost întreprinse măsuri de executare silită, însă nu s-a încasat nicio sumă de bani”, scrie jurnalistul Dan Scarlat pe Supervizor.ro.

Debitoarea este chiar o societate controlată de municipalitatea băcăuană, înfiinţată în mai 2011 cu scopul de a administra Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” (CAEX), o investiţie de 13,5 milioane de euro, aproximativ jumătate dintre bani provenind de la Uniunea Europeană.

Partea proastă este că imobilele care compun Centrul Expoziţional nu sunt în proprietatea societăţii CENTRUL DE AFACERI ŞI EXPOZIŢIONAL BACĂU SA, ci sunt deţinute de Primăria Bacău, aşa că din valorificarea activelor nu se va obţine mare lucru.

Citiți AICI de ce compania respectivă riscă falimentul, cum se va trezi primăria băcăuană cu buza umflată, precum și cum va continua întreaga tărășenie în luna decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *