Firea, scrisoare deschisă către Nicuşor Dan: Domnule primar general este a două oară când vă scriu

Gabriela Firea
Sursă foto: Facebook / Gabriela Firea

Candidatul PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea, fost primar, i-a adresat duminică o scrisoare deschisă actualului edil Nicuşor Dan, chemându-l la o dezbatere despre ce a făcut fiecare la Primăria Capitalei.

”V-aţi dovedit liderul unei echipe care a stat…pe timpul bucureştenilor”, îi transmite ea lui Nicuşor Dan. Afirmând că într-o discuţie publică acesta s-a caracterizat ca fiind „ciufut şi încăpăţânat”, ea se întreabă: ”Sunt acestea trăsături de bun manager?”.

”Domnule primar general, Nicuşor Dan, este a două oară când vă scriu pentru a vă chema la o dezbatere despre ce am făcut fiecare la Primăria Capitalei, o dezbatere pe care toţi bucureştenii o aşteaptă. V-am cerut în mesajul anterior să discutăm chiar despre ce aţi declarat la lansarea candidaturii, despre „valori, respectarea legii şi instituţii funcţionale”. Acum, vă solicit să discutăm tot despre ce spuneţi dvs., despre obstacolele pe care le-aţi întâlnit şi cum argumentaţi nerealizarea lucrurilor pe care le-aţi promis acum 4 ani. Nu datoria a împiedicat dezvoltarea capitalei, ci stilul de a conduce şi de a comunica cu oamenii, de a acţiona şi a decide. Prin toate acestea v-aţi dovedit liderul unei echipe care a stat…pe timpul bucureştenilor”, afirmă Firea în scrisoarea deschisă postată pe pagina sa de Facebook.
Ea se referă la mai multe afirmaţii atribuite actualului primar general Nicuşor Dan.
”Acum câteva zile, vorbind despre eşecul de a extinde parcările, aţi spus: “cu parcările, nu e să trimiţi o racheta în cosmos, e o chestie care necesită un management pe care nu l-am avut, ce să mai…”. Domnule primar, sunteţi serios? Care management v-a lipsit, chiar al dumneavoastră? Afirmaţi, într-o discuţie publică, pe 15 mai, că unul din motivele din cauza căruia n-aţi reuşit să faceţi mai mult, a fost că nu aţi putut să vă creaţi o echipă de colaboratori: „ce n-a ieşit în mandatul asta, a fost să conving oameni să vină în primărie, am invitat 100 de oameni…”, scrie Firea.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: