Skip to content
Politică

Firea se simte ignorată: „Mi-aș fi dorit să particip la Forum, dar nu am fost invitată”

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a fost invitata lui Silviu Mănăstire, la emisiune „Dosar de politician”, de la B1 Tv.

Întrebată dacă a avut o întâlnire recentă cu prim-ministrul Dacian Cioloș, Firea a mărturisit că și-ar fi dorit să participe la Forumul Administrației Publice Locale, organizat în această săptămână, la Palatul Parlamentul, însă, spune ea, nu a fost invitată.

„Nu ne-am intalnit, poate in perioada urmatoare. Mi-as fi dorit sa particip la Forum, dar nu am fost invitata. Cred ca primul-ministru a dat un accept pentru invitaii principali. Nu am primit nicio invitatie, mi-ar fi placut. Nicio problema, poate data viitoare, nu ma cramponez”, a afirmat primarul general al Capitalei.

Cu toate aceestea, Firea susține că a avut o întâlnire cu Victor Grigorescu, ministrul Energiei, pe tema RADET-ELCEN. În acest context, îl critică dur pe fostul primar interimar Răzvan Sava.

„Am avut insa o discutie foarte buna cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in legatura cu ELCEN si RADET. Primăria Capitalei va face ceea ce trebuia facut de multa vreme, suntem in urma cu 14 milioane de euro la RADET, nu stiu de ce fostul primar PNL, nu a rezolvat aceste probleme si acum da lectii”, a spus Gabriela Firea.

În legătura cu măsura controversată a gratuității călătoriei cu RATB-ul, primarul general a nuanțat: „Gratuitate va fi doar in momentul in care toate autobuzele au aer conditionat si achizitionam suficiente masini. Altfel nu se poate. Doar ingreunam”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *