Skip to content
București

Firea și-a luat consilier pe Mugur Mihăiescu. Bușoi: Orbului, tichie de mărgăritar îi trebuie!

rfi.ro

Cristian Bușoi, președintele filialei PNL București, marți, pe pagina personală de Facebook, a comentat informația potrivit căreia Mugur Mihăiescu va fi consilierul personal al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Amintim că Mugur Mihăescu este vicepreşedintele Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric (ACCIB) şi componentul trupei de umor „Vacanţa Mare”.

Citiți și ”Vacanța mare” s-a mutat la primărie. Garcea, consilier personal al primarului Firea

„Legat de faptul ca Primarul General l-a numit pe Mugur Mihăiescu consilier aș spune că orbului tichie de mărgăritar îi trebuie, dar nu o să spun. O să spun doar că nu ştiu dacă este rău sau bine că Mugur Mihăiescu este consilier al Primarului General, important este ce face Primarul General cu acest consilier. Nu este răspunderea consilierilor să administreze bine oraşul, este răspunderea primarului. Despre Centrul Vechi nu cred că este rău să existe o opinie a comercianţilor de acolo, dar decizia finală este tot a administraţiei. Primăria Bucureştiului nu are nevoie de mai mulţi purtători de cuvânt decât deja are, are nevoie de decizii de administrare şi are nevoie ca aceste decizii să fie puse odată în practică”, scrie Bușoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *