Skip to content
Sport

Firea și Pandele, senzații tari în weekend. Au zburat cu elicopterul la un chef din Timiș

dcnews.ro

Cuplul Gabriela Firea și Florentin Pandele se dovedește capabil să nu rateze nicio cumetrie, onorând orice invitație la nunți, botezuri și alte petreceri aniversare ale apropiaților.

Ultima invitație la care cei doi au răspuns a fost cea a unui om de afaceri timișorean, care și-a aniversat pe plaiurile natale nunta de argint.

Pentru ajunge la petrecerea dată de Gabriel Olariu, afaceristul timișorean proaspăt sărbătorit în weekend, Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele au închiriat un elicopter cu care să ajungă în timp util la cheful organizat în Timișoara, după cum anunță publicația locală lugojonline.ro.

Timpul pare să fie elementul cel mai important în ecuația cuplului de edili din București și Voluntari, în condițiile în care, pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea se mândrește că a reușit să petreacă în acest weekend și o zi relaxantă la malul mării alături de familie.

Daniel Gabriel Olariu, managerul societății Ausnit, Olariu și Asociatii, gestionează mai multe afaceri în Lugoj, între care parcările de camioane cu stație de vânzare a carburanților, restaurant, motel și spații de servicii de pe centura orașului, informează publicația locală.

Alături de fratele său, Gigel Olariu, omul de afaceri deține și postul local de radio și televiziune, dar administrează și câteva afaceri în domeniul turistic, ca și alte activități în domeniul social și religios.

Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, la acesta participând și alți politicieni și aleși locali: primarul orașului Lugoj, Francisc Boldea (PSD), fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, (UNPR), Ben-Oni Ardelean, deputat PNL Timis.

În 2016, firma lui Olariu primit o finanțare europeană de 4,25 milioane euro, 750.000 reprezentând contribuția firmei, pentru construirea a 4 parcări securizate pentru  camioane pe rutele care tranzitează România. Prima a fost deschisă pe centura ocolitoare a orașului Lugoj.

 

1 comentariu la “Firea și Pandele, senzații tari în weekend. Au zburat cu elicopterul la un chef din Timiș

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *