Skip to content
București

Firea și taximetriștii. Roxana Wring denunță interese ascunse EXCLUSIV

imperatortravel.ro

Consilierul general Roxana Wring – președintele organizației din București a Uniunii Salvați România (USR) – a acordat miercuri o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat modificările anunțate, marți, de către primarul Capitalei Gabriela Firea, referitoare la regulamentul de taximetrie din Bucuresti.

Citiți și Firea, anunț de ULTIMĂ ORĂ: noi reguli DRASTICE pentru taximetriști

Concret, fostul vicepreședinte al USR de la nivel național a ținut să precizeze că primarul ”a pus proiectul de hotărâre cu mai puțin de o oră înainte de ședință”, iar ”consilierii USR habar nu aveau despre ce era vorba”.

”Este un abuz de putere. În primul rând, pentru că au pus proiectul de hotărâre cu mai puțin de o oră înainte de ședință. Consilierii USR habar nu aveau despre ce era vorba, în schimb este clar că PSD- ALDE și PMP știau despre ce este vorba. Este un abuz pentru că, în primul rând, nu a fost făcut cunoscut. În al doilea rând, într-adevăr UBER probabil că necesită o reglementare, dar faptul că se interzic platformele agregatoare, STAR TAXY și CLEVER, este o întoarcere în timp. Trăim într-o nouă economie, în care sunt folosite platformele digitale, pentru clienți aceste platforme agregatoare sunt un mare avantaj. este o intervenție brutală în piață. În opinia mea, dar trebuie să ne sfătuim și cu avocații, încalcă principiile liberei concurențe”, a declarat Roxana Wring.

Mai mult, președintele organizației din București a Uniunii Salvați România (USR) a adăugat că modificările anunțate de Gabriela Firea, ascund ”cu siguranță, niște interese ale unor patroni, ale căror afaceri nu mai funcționează”.

Se ascund, cu siguranță, niște interese ale unor patroni, ale căror afaceri nu mai funcționează cum funcționau înainte când aveau probabil șoferi captivi și o clientelă captivă. Probabil că sprijină sponsori sau apropiați ai PSD, cu siguranță, pentru că am văzut că proiectul de hotărâre era semnat de domnul viceprimar Bădulescu, ați văzut și cum mi-a răspuns când am pus întrebarea despre STAR Taxy ș Clever. Este clar, se servesc niște interese de clan în detrimentul cetățenilor. Cetățenii au dreptul la această diversitate pe care le oferă Star Taxy și Clever, spre exemplu. Dacă ne întoarcem la dispecerizarea aceea, în care fiecare firmă are propria platformă digitală, vom pierde noi noi și vor pierde și taximetriștii onești care își fac treaba cum li se prevede în lege. Noi am votat împotrivă, oricum. Domnul Bădulescu de câte ori comentăm ne spune că ”Ciocul mic”, că ei au majoritate. Cu asta consideră că au bifat democrația”,a  conchis aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *