Skip to content
București

Firea: Spitalul Clinic Victor Gomoiu preia copiii cu boli infecţioase care se prezentau la Spitalul Victor Babeş

Inquam Photos / Octav Ganea

Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” începe să preia copiii cu boli infecţioase care în mod normal se prezentau la Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeş”, anunţă primarul Capitalei Gabriela Firea.

Sunt preluaţi copiii cu gripă, gastroenterite, boli eruptive.

Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” funcționează într-o clădire nouă, are unul dintre cele mai moderne ambulatorii de pediatrie din tară şi se bucură de dotări de ultimul tip, precizează Firea, adăugând că unitatea medicală este pregătită cu toate echipamentele şi materiale necesare pentru a putea face nevoilor care pot apărea.

Îngrijorarea părinților este reală şi pentru că înţelegem grijă pe care le-o poartă copiilor, ne alăturăm în luptă cu noul Coronavirus COVID-19 prin toate mijloacele de prevenţie disponibile. Am solicitat sprijinul spitalelor administrate de ASSMB (Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti), urmând a comunica disponibilitatea mai departe către Ministerul Sănătătii. Oferim suport şi pentru preluarea pacienţilor din alte spitale de pediatrie”, anunţă Firea, citată de news.ro.

Spitalul ”Victor Babeş” este unul dintre spitalele care periau pacienţii diagnosticaţi cu coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *