Skip to content
" "
București Știri locale

Firea spune că Primăria Capitalei şi cele de sector sunt în faliment: „Voi discuta săptămâna viitoare cu Dăncilă şi Teodorovici”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că este mai interesată de bugetul Primăriei Bucureştiului şi a celor de sector decât de organizarea unui Congres în partid, susţinând că în prezent toţi se află într-un faliment nedeclarat şi că situaţia va fi discutată cu premierul.
Eu sunt mult mai preocupată în acest timp de faptul că atât primăria Capitalei şi de sector au un buget mult mai mic, decât cel prognozat. Îmi pare rău că dintre colegii mei primari m-au lăsat să mă bat singură cu ştiţi dumneavoastră cine. Pentru că probabil unii s-au bucurat că s-au tăiat bani de la Primăria Capitalei, dar acum toţi suntem în faliment nedeclarat. În momentul în care nu mai poţi să îţi asiguri funcţionarea, activitatea curentă”, a declarat Gabriela Firea, înaintea CEx PSD.
Primarul General al Capitalei a declarat că va avea o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, săptămâna viitoare, pentru discutarea bugetului alocat primăriilor. „Am vorbit cu doamna premier. Am anunţat această situaţie şi la BPN. Mi s-a promis o întâlnire cu doamna premier şi minsitrul de Finanţe săptămâna viitoare, care acum este plecat din ţară. S-ar putea să ajungem la Consiliul Monetar. Astea sunt priorităţile. Nu să organizăm un Congres”, a adăugat ea, conform adevarul.ro.
Social democraţii s-au reunit în şedinţa CEx, unde urmează să decidă, printre altele şi propunerea pentru postul de vicepremier, după ce Klaus Iohannis a anunţat că îl respinge pe Titus Corlăţean.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *