Skip to content
Politică

Firea transmite că PSD nu are legătură cu ce s-a întâmplat azi la sediul ACL

Prin intermediul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a transmis faptul că PSD nu are legătură cu ce s-a întâmplat azi la sediul ACL, însă problema rămâne: „domnul Iohannis caută în continuare scuze să nu participe la dezbateri”.

„Nu avem legătură cu ce s-a întâmplat azi la sediul ACL, dar problema rămâne: domnul Iohannis caută în continuare scuze să nu participe la dezbateri! Suntem surprinși că purtătorul de cuvânt al ACL face acuzații la adresa noastră, fără să prezinte nici măcar o probă, afirmând că PSD ar fi aruncat găini în curtea ACL. Nu avem nicio legătură cu această acțiune și astfel de victimizare a mai fost folosită în trecut, fără nicio dovadă. Nu știu cine a făcut acest gest, nu îl aprob, dar problema rămâne: domnului Iohannis i-a fost frică de dezbaterile astea în tot acest timp”, a afirmat Gabriela Firea.

Firea declară că premierul Ponta va fi în studiourile televiziunilor de știri, așteptându-l și pe Klaus Iohannis. Referitor la gestul cu păsările din curtea ACL, purtătorul de cuvânt al PSD a transmis că „nu știm dacă nu cumva chiar echipa de campanie a dlui Iohannis i-a înscenat acest eveniment, pe care ulterior l-au pus pe seama adversarilor politici”

„Domnul Ponta va fi în studiourile televiziunilor de știri, așteptându-l și pe Klaus Iohannis. Despre acest gest, nu știm dacă nu cumva chiar echipa de campanie a dlui Iohannis i-a înscenat acest eveniment, pe care ulterior l-au pus pe seama adversarilor politici. Este regretabil că dl Iohannis apelează la astfel de strategii, pentru a distrage atenția de la fuga sa de la dezbaterea electorală”, a adăugat vicepreședintele PSD.

Totodată, Gabriela Firea transmite că Iohannis a renunțat la masca omului serios și a început în ultima vreme să jignească, la rândul său și pe contracandidatul său, dar mai ales, și cel mai grav, pe alegătorii care nu l-au votat

„De altfel, și domnul Iohannis a renunțat la masca omului serios și a început în ultima vreme să jignească, la rândul său și pe contracandidatul său, dar mai ales, și cel mai grav, pe alegătorii care nu l-au votat pe domnia sa. Mai sunt câteva zile și cerem colegilor noștri din ACL să dea dovadă de mai multă decență în modul în care își formulează mesajele și acuzațiile”, a declarat Gabriela Firea.

1 comentariu la “Firea transmite că PSD nu are legătură cu ce s-a întâmplat azi la sediul ACL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *