Skip to content
Politică

Firea, urmărită în trafic? Telefoane ascultate?

facebook.com

Este Gabriela Firea (primarul general al Bucureştilor) urmărită în trafic? Îi sunt ascultate telefoanele?

Edilul PSD a declarat, duminică seară, la România TV că, în ultima perioadă, a devenit ţinta unor numeroase amenințări prin e-mail sau pe rețelele de socializare. Din acest motiv, Gabriela Firea se plânge că este urmărită în trafic. Mai mult: primarul general susține că telefoanele îi sunt ascultate. Mai exact – potrivit Gabrielei Firea -, la un moment dat, politicianul și-a ascultat înregistrarea unei conversații telefonice purtate cu un deputat, membru al Partidului Social Democrat (PSD).

„Situația nu este una confortabilă. Declarațiile mele, dar mai ales faptele mele au deranjat grupuri de interese care aveau afaceri mari la nivelul Primăriei Capitalei. De câte ori solicitam informații despre un contract în derulare, imediat, la câteva zile, simțeam mașini care mă urmăreau în trafic. Am primit amenințări pe mail, pe rețele de socializare, pe contul privat. Acum circa două săptămâni, am avut o surpriză. Am avut o conversație telefonică cu o colegă de partid, dar s-a întrerupt, iar la un moment dat am auzit conversația mea cu colega de partid în reluare. Era de la început. Eu nu am nicio problemă dacă instituțiile statului îmi monitorizează discuțiile mele sau ale deputatului respectiv, pentru că poate unii oameni doresc să știe care sunt activitățile mele, ce fac. Pentru că ar putea dori să mă compromită. Am primit anumite mail-uri în care mi s-a explicat că s-au cheltuit milioane de către anumite firme, pentru ca eu să nu ajung primar general. A fost o campanie foarte murdară, din partea celor doi contracandidați: de la USR și PNL. Acești oameni de afaceri doreau să se mențină Capitala sub controlul lor. Nu este o noutate: trăim cu acest lucru în fiecare zi. Vin și îi spun soțului meu că nu au cu ce să mă prindă, pentru că sunt prea proaspătă și am fost atentă ce am semnat, dar se încearcă prinderea soțului. Se pun presiuni, oamenii sunt întrebați dacă au ceva despre Pandele. Se încearcă lovirea mea și, dacă nu o pot face direct, încearcă prin familie. Sunt îngrijorați pentru că Gabriela Firea a crescut foarte mult în sondaje, este unul dintre oamenii politici cu mare credibilitate”, a detaliat primarul social-democrat.

1 comentariu la “Firea, urmărită în trafic? Telefoane ascultate?

  1. Da gen: noul episod din această seară de pe acasă tv „state de românia” -primarul. Ce i se întâmplă? Revenind.Mai fac unii glume cu ei.Oameni. Din servicii((: o încercă ca pe pepene dee. Nu ar trebui să-i fie frică. Dar tot cu frică, tot cu frică se va compromite curând pentru că va căpăta ură contra lor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *