Skip to content
Politică

Firea, urmașa lui Oprescu. Promisiune excentrică pentru fluidizarea traficului

aktual24.ro
" "

Gabriela Firea pare urmașa lui Sorin Oprescu în materie de planuri pentru infrastructura din București. Vedeți mai jos ce promisiune excentrică a făcut actualul primar general pentru fluidizarea traficului din Capitală.

Astfel, dacă înaintașul Oprescu promitea o autostradă suspendată, urmașa Firea făgăduiește o linie de tramvai suspendată.

" "
" "

Mai precis, Gabriela Firea a declarat marţi că urmează să fie construită o linie de monorail, pe care vor circula 80 de tramvaie suspendate, fiind vorba despre două rute care vor lega Bucureştiul de Măgurele şi de zona de nord, scrie Mediafax.

„Într-o perioadă scurtă de timp… Am început deja pregătirile tehnice şi vom demara lucrările pentru o linie de monorail. Este vorba despre tramvai suspendat şi material rulant. Este vorba despre 80 de tramvaie suspendate, care vor fi implicate în acest concept”, a explicat Firea la seminarul „Împreună pentru dezvoltare durabilă – Dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov”, organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabilă al Secretariatului General al Guvernului.

Edilul Bucureştiului a explicat că aceste tramvaie vor circula pe două rute, prima fiind Bucureşti-Măgurele, iar a doua va lega Capitala de zona de nord, spre Ploieşti.

Gabriela Firea a prezentat o serie de proiecte prin care Municipalitatea îşi propune fluidizarea traficului în Bucureşti, cum ar fi extinderea pasajului Domneşti sau construirea unei staţii de cale ferată.

Totodată, primarul general a readus în discuţie necesitatea constituirii unor parcări în zonele periferice ale Capitalei, care i-ar ajuta pe cei care locuiesc în afara Bucureştilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *