Skip to content
Politică

Firma ce a plătit-o pe Camelia Bogdan a huzurit din banii publici ai lui Boc și Cioloș

romaniatv.net
" "

Au apărut noi dezvăluiri despre firma care a plătit-o pe fostul magistrat Camelia Bogdan, chiar în timp ce aceasta judeca dosarul ICA / Telepatia. Vedeți mai jos cum societatea a huzurit din banii publici ai guvernelor Emil Boc și Dacian Cioloș.

SC Gama Proconsult SRL, firma deţinută de foştii parteneri de afaceri ai lui Dorin Cocoş, Teodor Andrei Ganciu şi Eduard Mazilu, a sprijinit una dintre companiile care au câştigat, în urmă cu şase ani, o parte a unui contract pus la bătaie de Ministerul Finanţelor Publice, pentru prestarea unor servicii de Finanţare şi Asistenţă Tehnică, relatează Jurnalul Național.

" "
" "

La acest contract a fost parte şi compania fostului ministru tehnocrat al Muncii, Dragoş Pîslaru, dar şi casa de avocatură deţinu­tă în trecut de către controversatul avocat Doru Boştină. Anul trecut, guvernul Cioloş, prin Ministerul Economiei, a scos la licitaţie alt contract câştigat, în cele din urmă, de aceeaşi firmă controlată de „săgeţile” lui Cocoş.

Pe 22 iunie 2011, Minis­terul Finanţelor Publice a scos la licitaţie un contract în valoare de peste două milioane de euro, pentru contractarea unor „servicii referitoare la programul de Finanţare şi Asistenţă Tehnică (FAT), pentru rezolvarea urgenţă a blocajelor de natură procedurală legală, legate de implemetarea instrumen­telor structurale”. Lotul al treilea al acestui contract, care viza transferul de expertiză în asigurarea schim­bului de bune practici la nivelul îtregului sistem, în valoare de 4,7 milioane de lei fără TVA, a fost câştigat de trei asocieri de companii şi instituţii. Este vorba depsre asocierea dintre SC Agrafis Communication SRL cu SC Ars Advertising SRL, de asocierea condusă de Leader Atec SRL şi de SC GO Business SRL, având ca susţinător compania Gama Proconsult SRL.

Lotul 1 al aceluiaşi contract, având ca obiect realizarea de studii, analize şi cercetare de piaţă, în valoare de 4,67 milioane de lei fără TVA, a fost atribuit către alte entităţi. Prima entitate este asoci­erea comusă din SC BDO Audit SRL cu Fundaţia Centrul Român pentru Politici Publice, cu SPRL Boştină şi Asociaţii, şi cu o altă companie, la care se adaugă SC GEA Strategy & Consulting SA, controlată de către fostul ministrul tehnocrat al muncii, Dragoş Pîslaru. Alţi participaţi la acest contract au fost SC Euroconsultants SA ,din Salonic, sau European Consultants Organisation ECO 3 Buruxelles.

Citiți AICI despre cum a continuat boieria pentru Gama Proconsult pe vremea lui Cioloș.

Până una-alta, vă amintim că PSnews.ro a scris deja despre cum GEA SA a păpat bani publici și din mâna lui Liviu Dragnea (pe când acesta conducea Consiliul Județean Teleorman), elaborând un document stufos care nu a mai fost implementat în veci.

DETALII AICI:Viceguvernator BNR şi un fost ministru, hrăniţi de mâna baronului Dragnea. Peste 100.000 de euro pe un document inutil / EXCLUSIV (FOTO)

ȘI AICI:Tehnocraţii au experienţă în lucrul cu ministerele. Firma lui Dragoş Pîslaru, contracte de milioane de lei cu statul EXCLUSIV DOCUMENT

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *