Skip to content
Politică

Fiul lui Cristian Popescu Piedone a primit un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor a PSD Suceava

stirisuceava.net
" "

Partidul Social Democrat şi-a validat listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 6 decembrie în 19 organizaţii, între care şi Suceava. Printre candidaţii de la Suceava se regăseşte şi un membru al PPU-SL, mai exact liderul de la Sectorul 5, Bucureşti, Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Prim-vicepreşedintele social-democrat, Sorin Grindeanu, a anunţat că PSD a validat în Consiliului Politic Naţional listele de candidaţi la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii, între care şi Suceava.

" "
" "

„La Camera Deputaţilor lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect, dna Mirela Elena Adomnicăi, Popescu Vlad şi liderul tinerilor social democraţi, George Şoldan. Lista este completată de Blănari Larisa, Brădăţan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriş Doiniţa-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe şi Fediuc Cătălin”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Suceava.

Vlad Popescu este fiul lui Cristian Popescu Piedone şi liderul PPU-SL sector 5 Bucureşti. El nu are nicio legătură cu judeţul Suceava. Ţinând cont de scorul pe care l-a obţinut partidul la alegerile locale, locul pe care-l ocupă Vlad Popescu este considerat eligibil. Fiul lui Piedone a devenit cunoscut după ce firma pe care o deţine a încheiat mai multe contracte cu instituţii subordonate Primăriei Sectorului 4 în perioada în care tatăl său, Cristian Popescu Piedone, era primar.

Vlad Popescu a fost cercetat de procurori şi pentru că a plătit o chirie de 7 bani pe zi pe metrul pătrat pentru un teren închiriat în parcul Lumea Copiilor, se arată pe stirisuceava.net. Lista de candidaţi pentru  Senat  este deschisă de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizaţiei Ioan Cristian Şologon şi de  Gabriela Mihai, actual consilier judeţean şi director al Şcolii Generale nr. 1 din Suceava.

Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim şi Cezar Ioja. Contactat telefonic, liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan susţine că nu s-a ocupat de listele pentru alegerile parlamentare, pentru că are probleme de sănătate. El a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, la sfârşitul lunii septembrie, pentru că s-a infectat cu SARS-COV-2 în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.

Ioan Stan se află şi în prezent în spital. El are 64 de ani, suferă de dibet şi o afecţiune cardiacă. În dimineaţa zilei de luni, 20 septembrie, a declarat pentru presa locală că urmează să fie externat la ora 13.00. Lucrul acesta nu s-a mai întâmplat, pentru că a primit din nou un rezultat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Listele ar fi fost întocmite de parlamentarul Eugen Bejinariu, fost premier interimar în anul 2004.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *