Fiul lui Dumitru Buzatu, noi dezvăluiri. Ce au mai ridicat procurorii de acasă

Tudor Buzatu
Tudor Buzatu

Fiul președintelui Consiliului Județean Vaslui, Tudor Buzatu, susține că „cel mai probabil, nu mai are un viitor în politică”, după ce tatăl său a fost arestat preventiv pentru luare de mită și dezvăluie că procurorii au ridicat din casa lui Dumitru Buzatu mai multe plicuri cu bani și două laptopuri.

Tudor Buzatu a aflat din presă despre flagrantul delict realizat de DNA și s-a deplasat, duminică, 24 septembrie, spre casa tatălui său, reținut pentru că primise mită 1,25 de milioane de lei. În timpul perchezițiilor DNA, secretarul de stat de la acea oră a devenit „martor de încredere” din partea tatălui. Tudor Buzatu a demisionat din funcția de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, luni, 25 septembrie.

Într-un dialog cu Libertatea, Tudor Buzatu dezvăluie ce au ridicat procurorii la percheziții.

„Procurorii au ridicat sume foarte mici de bani, sume de la firma tatălui meu, care se aflau în biroul firmei, gen bani de pe cireșe, bani de pe porci. Niște sume de genul sutelor sau miilor de lei. Toate notate cu proveniența. Au ridicat câteva mii de lei în total, dar defalcate, erau cu plicuri scrise. Scria bani de pe cireșe și suma se afla în plic. Bani de la porci și suma se afla în plic, crescuse tata niște porci”, dezvăluie Tudor Buzatu pentru ziar.

Procurorii DNA au mai ridicat, potrivit sursei citate, și două laptopuri.

„Un laptop funcțional și un laptop stricat aparținând firmei tatălui meu care are sediul social și sediul fizic în anexa agricolă de la Mărășeni”, adaugă Tudor Buzatu.

Relația fiu-tată nu se mai desfășoară în sediul de la PSD sau la Consiliul Județean, ci doar prin telefon. Dumitru Buzatu îl sună aproape zilnic pe Tudor Buzatu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL