Skip to content
Internațional

Fiul lui Joe Biden l-a recomandat ca avocat lui Puiu Popoviciu pe fostul șef FBI

livearad.ro

Intermedierea a avut loc după ce avocatul a donat 100.000 de dolari fundației familiei Biden ai cărui beneficiari sunt copiii fratelui lui Hunter Biden. În mesajele obținute de Daily Mail din laptopul abandonat al lui Hunter Biden se arată că fiul președintelui Statelor Unite a fost cel care i-a făcut legătura lui Puiu Popoviciu cu fostul director FBI Louis Freeh în 2016.

Voiam să-ți mulțumesc încă o dată că ne-ai recomandat lui Gabriel (Puiu Popoviciu, n.r.). Am finalizat o scrisoare de angajament avocațial cu el. Mă voi întâlni cu el la Paris duminică, după care vom merge la București și vom trece la treabă„, i-a scris Freeh lui Hunter Biden pe 8 iulie 2016.

În ziua schimbului de mesaje a fost publicată motivarea deciziei Curții Constituționale a României prin care s-a hotărât că definiția abuzului în serviciu este constituțională în măsura în care executarea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu din definiția din Codul Penal presupune încălcarea legii.

O decizie despre care Puiu Popoviciu îi transmisese lui Hunter Biden că i-ar putea fi de ajutor, transmite Antena 3. Tot în 2016, în mailul care îl avea printre destinatari pe Hunter Biden, fostul director FBI Louis Freeh scria despre faptul că instanțele românești refuzaseră cererea DNA de a fi emise mandate de arestare pe numele lui Beny Steinmetz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *