Skip to content
Politică

Fiul lui tata. Noul subprefect de Mehedinţi numit de Ponta este fiul lui Mihai Stănişoară

Fiul lui tata. Noul subprefect de Mehedinţi numit de Ponta este fiul lui Mihai Stănişoară

Deputatul PNL Ludovic Orban face o dezvăluire pe pagina sa de Facebook printr-o postare în care vorbeşte despre noul subprefect al judeţului Mehedinţi. Astfel, proaspătul subprefect a fost numit de premierul Victor Ponta miercuri şi este nici mai mult şi nici mai puţin decât fiul fostului parlamentar PDL, ministru al apărării în guvernul Boc şi fost consilier prezidenţial, Mihai Stănişoară.

Cum aşchia nu sare departe de trunchi, Mihai Stănişoară l-a poziţionat pe fiul său Andrei tot într-o funcţie politică deşi acesta nu are decât puţin peste douăzeci de anişi nu îl recomandă experienţa politică sau administrativă.

Redăm mai jos postarea liberalului Ludovic Orban, care comentează ironic această numire:

„Va aduceti aminte de Mihai Stanisoara ? In caz ca nu, va improspatez putin memoria. Domnul acesta a avut 3 mandate de deputat PDL, un mandat de senator PDL, a fost consilier prezidential pe probleme de securitate nationala al presedintelui Traian Basescu si ministru al apararii in guvernul Boc ( primul guvern Boc, format de PDL si PSD, avand ca si coleg de guvern pe nimeni altul decat Victor Ponta ), trecand in barca guvernului in 2013.
De ce va inoportunez cu acest remember ? Pentru ca ieri guvernul fostului coleg de guvern al domnului Stanisoara, adica Victor Ponta, l- a numit in functia de subprefect al judetului Mehedinti pe Andrei Stanisoara, un tanar de douazeci si ceva de ani, care a mai lucrat doar intr-o functie dintr-o deconcentrata, functie in care a fost numit in urma cu trei luni ( fiind practic primul sau loc de munca ) si a carui principala calitate este aceea ca este baiatul domnului Stanisoara.”, exprimă Orban.

Totodată, politicianul liberal aruncă mai multe ironii muşcătoare la adresa lui Mihai Stănişoară: „Evident ca in aceasta istorioara nu este vorba de traseism pollitic, nu este vorba de nepotism, nu este vorba de ilegalitate sau de politizarea administratiei. Nu. Este vorba doar de promovarea tinerilor. Sigur ca miile de functionari publici de cariera din judetul Mehedinti, care ar fi putut aspira legitim la o functie de suprefect au fost batjocoriti de guvern.
As mai adauga la final ca mai „exista o explicatie” . Domnul Stanisoara este doctor, cu un doctorat obtinut la Academia Nationala de Informatii si l-a avut ca indrumator la doctorat pe nimeni altul decat pe…evident… Gabriel Oprea.”
, conchide Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *