Skip to content
Politică

Fiul Procurorului General al Parchetului Curții de Apel Ploiești, luat nemilos la pumni de rromi

Ionuț Botnaru, Procuror General al Parchetului Curții de Apel Ploiești: „Băiatul meu a fost agresat, lovit cu pumnii”.

Ionuț Botnaru, Procurorul General al Parchetului Curții de Apel Ploiești a confirmat informația prezentată în presa locală conform căreia băiatul acestuia a fost agresat de un grup de rromi.

Marți, parcul Mihai Eminescu din zona de sud a Ploieștiului și-au făcut apariția 10-12 de mașini de Poliție, Jandarmerie și Poliție Locală.
Zeci de polițiști, unii și îmbrăcați civil, jandarmi și polițiști locali au început să patruleze în parc. Se pare că fiul procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Ionuț Botnaru, ar fi fost agresat de mai mulți rromi. Copilul, în vârstă de 9-10 ani, și-a anunțat tatăl care la rândul său a anunțat Poliția.

„Am fost sunat de o doamnă care se afla la fața locului și care mi-a spus să vin repede pentru că fiul meu și mai mulți copii sunt înconjurați de mai multe persoane și nu mai pot ieși din parc. Eu nu știu exact ce s-a întâmplat acolo, de aceea am și chemat poliția. Este treaba lor să afle cum s-au petrecut lucrurile și să stabilească vinovații. Dar să știți că nu este prima oară când se întâmplă așa ceva în parc. Fiului meu i s-a furat de două ori mingea, o dată era să-i fure și bicicleta. Este un grup de persoane acolo care… Din câte am înțeles, băiatul meu a fost și agresat, lovit cu pumnii, dar nu are urme vizibile. Eu am fost la fața locului, dar am plecat. Poliția trebuie să afle ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Ionuț Botnaru.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova a declarat că poliția s-a sesizat cu privire la o altercație petrecută pe strada Mihai Eminescu din Ploiești, în cauză efectuându-se cercetări, informează publicația locală ziarulincomod.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *