PSnews

PSnews VIDEO

Florea: Lucrul care mă doare cel mai tare este că nu am reușit să avem un proiect de salubrizare EXCLUSIV

caleaeuropeana.ro

Seria interviurilor video PSnews.ro continuă joi, avându-l ca invitat pe social-democratul Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei.

Actualul primar al Sectorului 5 a fost chestionat de către jurnalistul Dan Bucura despre ”nereușitele” în cadrul sectorului de la preluarea mandatului de primar.

Astfel, Florea susține că cel mai mare regret pe care îl are în calitate de primar al sectorului 5 este acela că nu a reușit să încheie un contract de salubrizare pentru cetățenii sectorului.

”Lucrul care mă doare cel mai tare este că nu am reușit să avem un proiect de salubrizare la nivelul Sectorului 5. Suntem singurul sector din București care nu are un contract de salubrizare cu o firmă. A demarat procedurile din august și încă nu am reușit să încheiem o licitație. Au fost contestații în instanță. Sunt niște lucruri pe care abia aștept să le fac. Sper să reușim într-o perioadă relativ scurtă să încheiem un contract de salubrizare” , ne-a dezvăluit primarul Daniel Florea.

Mai mult, social-democratul a susținut că va propune la următoarea ședință de consiliu înființare unei firme de salubrizare a sectorului 5.

 ”Ar fi trebuit să începem procedura pe legea veche, între timp s-a modificat, nu apăruse normele la legea nouă dar era necesar să strângem gunoiul. știam că va urma o iarnă grea și ați văzut că au fost ceva probleme. Am  reușit să ne descurcăm cu ce aveam aici dar a fost foarte greu și astăzi, la ora 12, în ședința de consiliu avem un punct pe ordinea de zi o cerință către consiliu de a înființa o firmă de salubrizare a noastră și să facem salubrizarea noi pentru că dacă mai stăm un an de zile până încheiem un contract, oamenilor nu ai cum să le spui că sunt probleme, oamenii trebuie să fie interesați să fie curat și pentru asta sunt dispus să facem un efort considerabil, numai să avem un sector curat”, a conchis acesta.

Puteți urmări mai jos înregistrarea, de la momentul 2:23 până la 4:17.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi