Skip to content
București

Florentina Gherghiceanu: Problema termiei în Capitală ţine de incompetenţa şi cinismul binomului Creţu-Sârbu – Nicuşor Dan

Florentina Gherghiceanu consilier general CGMB, PSD, susţine într-o postare pe pagina personală de Facebook, că problema termiei din Bucureşti este strâns legată de incompetenţa şi cinismul directorului general al Termoenergetica, Claudiu Creţu-Sârbu şi a primarului Capitalei, Nicuşor Dan.

Despre Termoenergetica
În ultima vreme termia și, implicit, Termoenergetica sunt pe buzele bucureștenilor. Nu din prea multă dragoste pentru binomul nefericit #CrețuSârbu – #NicușorDan. Motivul ține de incompetența și cinismul lor, dar și de hărțuirea pe care o exercită asupra cetățenilor… Unul mai mult decât altul, mai la vedere sau mai legendat. Fiecare după cât poate…

Deci, NicușorDan urlă din toți rărunchii că altcineva trebuie să rezolve problema termiei. Oricine altcineva în afară de ei. De binomul nefericit #CrețuSârbu – #NicușorDan.
Însă, în paralel, jupânul de la Termoenergetica, #CrețuSârbu, s-ar mulțumi și cu intrarea în insolvență„, scrie consilierul municipal.

Ea a explicat şi motivele pentru care directorul general al Termoenergetica s-ar mulţumi cu intrarea în insolvenţă a societăţii.

„De ce? Pentru că:
1. Firmele care furnizează servicii de utilitate publică nu au dreptul legal de a sista prestarea serviciilor chiar dacă firma intrată în insolvență are datorii către firmele care realizează astfel de servicii. Adică, Elcen-Termoenergetica.
2. Intrarea în insolvență a Termoenergetica conduce la generarea de probleme financiare majore a Elcen care va trebui să furnizeze serviciile de utilitate publică fără a adăuga penalități pentru neplata facturilor. Mai mult, pierderile vor fi considerabile și, cel mai probabil, vor conduce la imposibilitatea de a continua activitatea;
3. Procedura de insolvență ar dura un an de zile, după care, fix în perioadă electorală, NicușorDan ar anunța că a rezolvat problema #termiei, Termoenergetica nemaiavând datorii și demarând, doar pe hârtie, un amplu proiect de reproiectare a sistemului centralizat.

Pe de altă parte, să nu trecem cu vederea faptul că actualul șef de la Termoenergetica este chiar fostul șef de la…Elcen. Tocmai firma către care Termoenergetica are datorii imense.
Mai mult pe data de 2 septembrie 2021, în Consiliul General al Municipiului București, NicușorDan a susținut un proiect de hotărâre prin care s-a aprobat procedura de preluare a Elcen de către PMB.

Și, astfel, dacă acest plan ar avea succes, #ClaudiuCrețuSârbu ar putea deveni șeful direcției termie care înglobează toate cele 27 de #Sacet-uri din România.

Deci, cu un cinism inimaginabil, jupânul de la #Termoenergetica, #ClaudiuCrețuSârbu, absolvent de teologie cu frică de Dumnezeu, face un joc politic pe spatele, banii și sănătatea bucureștenilor.

Principalul beneficiar: Nicușor Dan primarul groazei, al haosului, frigului și al apei reci.
Al doilea beneficiar: #ClaudiuCrețuSârbu.
Între timp, bucureștenii fie stau în frig, fie ascultă îndemnul lui #ClaudiuCrețuSârbu și își cumpără un boiler, fie acceptă temperatura de 18 grade pe care o propunea Primaru’ NouluiBucurești”, a mai scris Florentina Gherghiceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *