Skip to content
București

Florentina Gherghiceanu (PSD): Nicuşor Dan a devenit un expert în a fenta legea

Florentina Gherghiceanu, consilier general CGMB, din partea PSD, afirmă într-o postare pe pagina personală de Facebook, că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a devenit un expert în a fenta legea.

Consilera face referire la construcţiile care se află pe domeniul public  şi care trebuiau desfiinţate, conform unor decizii ale fostului primar Gabriela Firea.

Poliția Locală doarme, încurajează sau protejează nerespectarea legii?

Într-o postare anterioară vorbeam despre jocurile periculoase și interesele #NoiiAdministrații a #NouluiBucurești în ceea ce privește parcurile. #NicușorDan nu a exprimat niciun punct de vedere. A ales să facă ce știe el mai bine: să tacă, să ignore, să nu se implice! Dar, și să #FentezeLegea. Pare că a devenit expert în acest sport.

Nicușor Dan ignoră peste 20 de dispoziții de primar. Dispoziții prin care trebuiau desființate construcțiile amplasate în parcuri și care nu respectă legislația în vigoare. Adică, construcții care încalcă prevederile art. 3 din Procedura privind ocuparea temporară a unor locuri publice aparținând domeniului public al Municipiului București și aflate în administrarea ALPAB. Este adevărat faptul că deciziile de Primar erau semnate de Gabriela Firea. Însă, tot decizii de primar sunt”, a scris Gherghiceanu.

Ea a precizat că s-a adresat poliţiei locale, care a confirmat că unii operatori economici încalcă legea şi că a transmis notificări în acest sens:

M-am adresat Poliției Locale a Municipiului București. Surpriză! Mare surpriză! Poliția Locală a confirmat faptul că unii operatori economici încalcă legea. A mai confirmat și faptul că au fost transmise înștiințări. Și, atât! Adică, a constatat, a comunicat că nu respectă legea și s-a…oprit. Pesemne că Poliția Locală consideră că și-a făcut datoria. Și-a făcut datoria prin a nu face nimic… Exact ca primaru’…

Pe de altă parte, dacă însuși Nicușor Dan ignoră și fentează legea, atunci de ce nu ar proceda întocmai și Poliția Locală?

Prin lipsa sa de implicare, Nicușor Dan încurajează nerespectarea legii. Poate că fentarea legii face parte din politica noii administrații a noului București.  Sau, poate, există alte înțelegeri mai puțin transparente pe care doar Nicușor Dan le știe, le încurajează și le acceptă… În beneficiul cui? Pentru că de bucureșteni a demonstrat că nu îi pasă. Sau, îi pasă, dar într-un mod cinic…

#NoulBucurești #NouaAdministrație #dezinteres #impostură #incompetență”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *