Skip to content
Politică

Florian Bodog, despre o alianță PSD-PNL: Cred că nu prea avem de ales, având în vedere pandemia și situația economică

PS News PS News

Senatorul PSD Florian Bodog susține că „singurul câștigător” al unei eventuale alianțe între social-democrați și liberali ar fi românul, având în vedere nevoia de măsuri urgente pentru a răspunde pandemiei de COVID-19 și situației economice.

Nu cred că va fi un câștigător, la fel cum nu cred că va fi un perdant în ceea ce privește partidele politice”, a spus fostul ministru, duminică seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician”.

Întrebat ce ar avea de câștigat și de pierdut PSD dacă formează un Guvern cu PNL, Florian Bodog a declarat: „Nu cred că așa se pune problema, ce are de câștigat PSD sau ce are de pierdut în alianța cu liberalii. La momentul de față, cred că nu prea avem de ales dată fiind situația cu totul și cu totul special în care se găsesc românii, situația de pandemie și situația economică. Acesta este și motivul pentru care discutăm la momentul de față în partid și cred că asta va fi și discuția mâine la forurile noastre de conducere, urgențele pe care trebuie să le abordăm din punct de vedere al guvernării în situația în care această alianță cu PNL se încheie”.

Nu cred că va fi un câștigător, la fel cum nu cred că va fi un perdant în ceea ce privește partidele politice. Singurul câștigător care ar trebui să fie după această alianță ar trebui să fie românul, dar și România pentru că, așa cum știm, repet, în situația în care ne găsim avem nevoie de măsuri urgente. Cele mai urgente măsuri pe care trebuie să le luăm vizează pandemia, școala, prețurile. În același timp, avem de protejat categoriile vulnerabile pentru că urmează iarna și, așa cum știm, prețurile au crescut, motiv pentru care trebuie să ne aplecăm cu foarte mare atenție asupra alocațiilor, asupra salariilor mici și asupra pensiilor”, a adăugat senatorul social-democrat.

Declarația lui Florian Bodog vine în contextul în care, potrivit unor surse politice, discuțiile dintre PSD și PNL sunt tot mai avansate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *