Skip to content
Politică

Florian Coldea, întâlnire de taină cu Dacian Cioloș: unde s-au văzut cele două nume grele

Ziardecluj.ro a publicat sâmbătă, 5 ianuarie, o serie de dezvăluiri ce îl vizează pe Florian Coldea. Concret, fostul prim-adjunct al directorului SRI a avut o întâlnire de taină cu fostul premier Dacian Cioloș, actual lider al formațiunii politice PLUS. Întrevederea ar fi avut loc în decembrie, iar cei doi au luat masa într-un restaurantul din Viena, Cantinetta Antinori.

„Batranelul din imagine se numeste Florian Coldea. El este pensionar acum, dar a fost seful SRI Romania in ultimii 10 ani. Noua ne place de el, fiindca este un pensionar tare atipic: in loc sa stea acasa, sa se uite la Canal D, domnia sa umbla neincetat in ultimele luni. Au aparut o gramada de poze cu el in diverse avioane, sau mentiuni despre vizite ale sale in diverse locuri. De exemplu, recent, Ziar de Cluj v-a dezvaluit ca domnul Coldea s-a relaxat la cabana unui cunoscut milionar clujean, unde a avut si o companioana care, din cate ne-a relatat Sebastian Ghita, nu semana deloc cu nevasta-sa.

Vom publica astazi (deocamdata) doua poze foarte interesante. Intr-una dintre ele, asa cum v-am spus, este pensionarul Coldea in drum spre Viena, iar in cea de a doua este fatada unul local vienez de fite, unde domnul Coldea s-a intretinut, indelung si cordial, cu domnul Dacian Ciolos.

Domnul Ciolos a plecat, dupa aceasta intalnire, la Munchen”, scrie Ziardecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *