Skip to content
Puterea Știrilor Video

Florica Cherecheș (PNL): Am înregistrat un regres în privința justiției. Raportul MCV este o palmă grea pentru România

psnews.ro

Deputata PNL de Bihor, Florica Cherecheş, vicepreședinte al Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților, a comentat la ”Puterea Știrilor” ultimul raport MCV privind justiția, subliniind faptul că acesta reprezintă ”o palmă grea pentru România”.

”România a înregistrat un regres. Deci nu numai că nu a rezolvat problemele care i-au fost trasate, era un fel de temă de casă pentru România pentru a avea un raport pozitiv și pentru a scăpa de această monitorizare, dar au fost făcute lucruri care ne-au tras și mai în spate.

Este foarte grav și rușinos pentru o țară ca România, e păcat pentru români să se afle în această situație. Este o palmă grea”, a spus Florica Cherecheș.

Comisia Europeană a publicat marți raportul MCV privind evoluția justiției din România. Acesta este unul dur în care se condamnă evoluțiile de la începutul anului și se arată că România nu a urmat progresele făcute până în 2017.

Mai mult, Comisia Europeană condamnă România pentru că nu a pus aplicare recomandările făcute în precedentele analize asupra justiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *