Skip to content
Politică

Florica Cherecheș (PNL): Marcel Ciolacu a devenit piromanul de serviu, susţine orice iniţiativă legislativă populistă

psnews

Marcel Ciolacu a devenit piromanul de serviciu al PSD. Susține în Parlament orice inițiativă legislativă populistă chiar dacă aceasta nu poate fi susținută în plină criză sanitară de economia românească”, susţine deputatul PNL, Florica Cherecheș.

Ea afirmă că programul de guvernare al PSD este total iresponsabil.

Marcel Ciolacu a devenit piromanul de serviciu al PSD. Susține în Parlament orice inițiativă legislativă populistă chiar dacă aceasta nu poate fi susținută în plină criză sanitară de economia românească și promovează în spațiul public tot felul de informații false ce creează impresia că Guvernul stă pe un sac de bani și nu vrea să-i dea populației. Prin această strategie de comunicare publică, liderul PSD nu face decât să pună paie pe foc și să țină sub presiune o economie aflată deja în dificultate și extrem de sensibilă la declarațiile unor politicieni iresponsabili.

Mai nou, Marcel Ciolacu promovează pe Facebook un program de guvernare al PSD total iresponsabil, care forțează limitele bugetare și prin care se promit creșteri și măriri de salarii greu de conceput în actualele condiții economice. Mai mult, în programul PSD nu apare nici un rând despre vreun proiect de mare infrastructură, dovadă că Marcel Ciolacu se gândește doar cum să mai câștige voturi pe baza unor promisiuni populiste, lipsite de corespondent în realitate”, a scris deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.

Florica Cherecheș îl acuză de minciună pe Ciolacu în ceea ce priveşte afirmaţiile acestuia despre acţiunile Guvernului Orban.

“Asaltul ipocrit al lui Marcel Ciolacu nu s-a oprit la promisiuni exagerate, ci continuă și cu minciuni propagate în spațiul public despre PNL, el susținând că Guvernul nu a vrut să mărească pensiile cu 40%. Nimic mai fals, Guvernul PNL a bugetat creșterea pensiilor cu 40%, însă economia nu a mai putut suporta astfel de măriri din cauza crizei sanitare. Cu toate acestea, Guvernul a făcut eforturi pentru pensionari mărind pensiile cu 14% și are în vedere ca, în viitor, acestea să fie crescute gradual, astfel încât obiectivul măririi punctului de pensie cu 40% să fie atins. Aceasta este o realitate pe care Marcel Ciolacu încearcă să o ascundă prin declarațiile sale publice.

Marcel Ciolacu nu s-a oprit aici cu dezinformările și susține că Guvernul PNL a planificat pe ascuns măriri de taxe, cum ar fi creșterea TVA. Tot o minciună! Însuși premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe.

Acest asalt mincinos al PSD- început încă din anul 2016 când a venit cu promisiuni fără acoperire economică- poate fi oprit la următoarele alegeri parlamentare unde putem face un pas decisiv. PSD și aliații lui dețin încă o majoritate parlamentară cu care blochează dezvoltarea, torpilează bugetul, mutilează toate măsurile importante ale guvernului PNL. La aceste alegeri, avem ocazia să terminăm ceea ce am început: reforma statului român și repornirea economiei.”, a scris Florica Cherecheș pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *