Skip to content
Politică

Florin Alexe, REALES șef la PNL S3: Partidul îşi revine greu după înfrângerea suferită EXCLUSIV

lucianispas.wordpress.com

Liberalul Florin Alexe a fost reales marţi seara în fruntea organizaţiei PNL Sector 3 cu majoritate de voturi, iar contracandidatul său, avocatul Sorin Măduţă a obţinut doar 3 voturi.
La şedinţă trebuiau să fie prezenţi 362 de membrii cu drept de vot, însă la începutul şedinţei au fost prezenţi doar 196 de membrii, atingându-se cvorumul, dar pe parcurs s-a ajuns la numărul de 246 de membrii cu drept de vot.

La şedinţa de alegeri interne PNL sector 3 au participat atât Ludovic Orban candidatul la funcţia de preşedinte al PNL, Eugen Nicolaescu fost ministru al Sănătăţii, deputatul Mihai Voicu, Cristian Olteanu preşedinte sector 5, Sulfina Barbu şi Mariana Câmpeanu fost ministru al Muncii.

Preşedintele Sector PNL 3 a oferit în exclusivitate redacţiei Psnews o declaraţie după alegerea sa în funcţie: „A fost o sală plină, au fost prezenţi foarte mulţi delegaţi, dar şi foarte mulţi invitaţi. Noi avem o reeditare a Adunării Generale care a avut loc în august, normal că partidul îşi revine greu după înfrângerea suferită la alegerile parlamentare, dar şi ziua de astăzi şi evoluţiile din PNL îmi dau toată încrederea că suntem pe o traiectorie bună şi că PNL va reveni acolo sus unde îi este locul.”

Şedinţa PNL Sector 3 a însemnat şi un bilanţ pentru PNL, unde s-au analizat greşelile atât de strategie, cţt şi de organizare. Mesajul comun al tuturor fiind aducerea PNL-ului în linie dreapttă, recâştigarea încrederii electoratului de dreapta, dar şi alegerea unor echipe liberale care să elaboreze strategii serioase pentru alegerile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *