Skip to content
Showbiz

Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz! Cine este Radu Palaniță, cel care l-a lăsat fără cuvinte

Vineri seara, Florin Călinescu a apăsat pentru prima dată în această ediție, butonul auriu, convins de talentul impresionant al mecanicului auto Radu Palaniță.

Acesta este din București, lucrează ca mecanic auto, dar spune că pasiunea sa este muzica.

”Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”. 

Radu a participat și la Vocea României și spune că, deși nu a trecut mai departe, experiența de acolo și sfaturile juraților l-au motivat să meargă mai departe.

Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a apăsa Golden Buzz, vineri seara, la Românii au talent.

1 comentariu la “Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz! Cine este Radu Palaniță, cel care l-a lăsat fără cuvinte

  1. A fost primul concurent de la vocea României ptr care m-am revoltat și am reacționat la adresa juriului cu email la ProTV.mai bine mai târziu decât deloc sa va vina mintea la cap și să înțelegeți de ce că scade ratingul.felicitari concurentului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *