Skip to content
Politică

Florin Călinescu îl bagă în corzi pe Nicolicea: În comparaţie cu el, Toader e inventatorul ghioceilor

Celebrul actor şi om de televiziune Florin Călinescu a avut o ieşire spumoasă la adresa propunerii PSD pentru postul de ministru al Justiţiei.

“Cu mânuţele astea două”, Călinescu l-a băgat în corzi pe Nicolicea, făcând o comparaţie între acesta şi Tudorel Toader.

Liviulică, stimabile dement, dacă tu crezi, la nesfârșit, că poți dicta orice, îți spun că te înșeli. 
Dacă tu crezi că neantu’ ăla de nicolicea poate fi ministru, mă mobilizezi la maxim. În comparație cu ăsta, toader e inventatorul ghioceilor. Semnează florin, un măscărici mult mai greu decât zici tu că e rareș bogdan. Nu îți dorești o alianța a mascaricilor, contra livulicilor, nicolicilor, valcovilor, iordachilor,etc….crede-mă. Vă aștept pe toți, la baie”, a scris FLorin Călinescu pe pagina sa de facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis miercuri seară la Cotroceni propunerea de revocare a lui Toader şi demisiile lui Plumb şi Intotero, precum şi propunerile de înlocuitori. Decizia schimbării lui Tudorel Toader a fost luată într-o ședință a CEx PSD, organismul de conducere al partidului, care i-a retras sprijinul politic , în timp ce Rovana Plumb și Natalia Intotero, care candidează la alegerile europarlamentare 2019, și-au dat demisiile. Pentru funcția de ministru al justiției a fost propus Eugen Nicolicea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *