Skip to content
Sport

Florin Chilian, plângere împotriva medicului Ioan Lascăr. De ce îl acuză

Artistul Florin Chilian a făcut plângere la Direcția Națională Anticorupție (DNA) împotriva profesorului Ioan Lascăr, şeful secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca.

Motivul îl reprezintă secţia specială de arşi, care a costat nouă milioane de euro şi care nu este funcţională.

Astfel, Chilian a explicat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, ce acuzaţii îi aduce medicului Ioan Lascăr în plângerea formulată la DNA.

”Cele 9 milioane de euro pompati in aceasta sectie…Este vorba de un orgoliu criminal, nu de unul prostesc aici”, a declarat Florin Chilian.

”Dânsul a facut caietul de sarcini in vederea utilarii acestei unitati de elita. Asta urmareste sa afle DNA, dar alaturi de un partener de afaceri din privat cu care are policlinica unde opereaza in privat… problema e ca in calitate de sef al clinicii si om care a facut caietul de sarcini trebuia sa trimita si medici la specializare care se cheama medicina hiperbara”, a mai spus Chilian.

Totodată, Florin Chilian l-a mai acuzat pe profesorul Ioan Lascăr că minte.

”A si mintit. A iesit si a spus ca nu functioneaza filtrele de aer. A doua zi a rectificat, alaturi de Banicioiu, si a spus ca functioneaza filtrele, dar problema e ca am dat concurs sa se ocupe posturile si nu s-au prezentat medici la concurs”, a adăugat Florin Chilian, potrivit realitatea.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *